De officiƫle buikbanden informatie website
Hier vind je alle info!


Buikband kopen

 

U kunt op internet verschillende aanbieders van zwangerschaps buikbanden vinden.

hieronder hebben wij er een paar voor u op een rijtje gezet:

www.buikbanden.nl

www.buikbandana.nl

www.proud2wear.nl

 

De meeste aanbieders hebben vaak een ruim aanbod designs (prints), en stofkleuren waaruit je kunt kiezen. Sommige aanbieders van buikbanden werken met verschillende maten en weer andere bieden de zogenaamde "one size fits all" buikbanden aan.

Ben je er goed van bewust dat wanneer je een bepaalde maat buikband koopt, je daar tijdens je zwangerschap snel uitgroeit en dus weer een nieuwe buikband moet kopen. Leuk voor de verkoper, maar niet zo leuk voor jouw portemonnaie.

De one size buikbanden bieden hierop uitkomst. Deze groeien tijdens je zwangerschap mee (let er wel op dat er geen zij-naden in zitten die kunnen scheuren). Je kunt ze dus je gehele zwangerschap dragen en er veel plezier aan beleven.

Naast de verschillen in maatvoering en one size, zijn er ook buikbanden die in lengte verschillen.
Houd er even rekening mee, of je de mogelijkheid wilt hebben om de buikband laag te dragen, zodat deze over je heupen en derričre valt om je lichaam goed af te kleden.

De keuze voor een uni buikband of een buikband met opdruk hangt van een aantal zaken af; wil je de buikband onder je kleding of slechts deels zichtbaar dragen? Dan is hier een uni buikband de beste keuze. Wil je graag  dat de aandacht naar je schitterende buik gaat: kies dan gerust voor een buikband met opdruk. Er zijn verkopers waar je je eigen buikband kunt samenstellen.


Het zijn enkel tips die je op weg kunnen helpen om de voor jou juiste buikband aan te schaffen.